fredag 28 mars 2014

Vad händer??

Vi klättrar och klättrar! Just nu är jag nästan lite less.. Men en vilohelg och nya pigga armar så kommer jag på banan igen. Vårt hårt tickande sällskap åkte hem för en vecka sedan. Vi saknar lite er hets! Lyckades iallafall få ner lavitation 7a Canon i veckan som gått.

I veckan har vi haft skönt häng i skogen med Lundgren/ Nilsson familjen. Helt klart har Alma och Johan varit de som hållit ångan uppe i skogen. Jag har mest varit fikaloj.

Men lite klätterenergi har jag haft. Föll ifrån toppen på en fin fin ramp, la ramp i buthiers, 7a. Lärde mig att inte sticka in mina små pianofingrar i små oborstade små hål. Tur att jag hade Johan som bra spottare just då, annars hade jag gått två fingertoppar back! Den ska jag tillbaks till!



7a i Marion som jag vill tillbaks till och sätta.



Johan tickar l'angel ben i isatis.




onsdag 5 mars 2014

Äntligen i fontainebleu

Det är nog först nu när jag skriver detta som jag fattar att vi är här! Allt har gått i ett så jag har inte hunnit reflektera att vi är framme. Nu gör jag det. I solen utanför vår gite med kaffe, baugett och en ny förare.




Klättrat har vi gjort så klart och det känns bättre än förväntar och riktigt riktigt roligt (vilket var förväntat!) Jag lyckades sända le pare dessus 7a i chats av ren och skär envishet första klätterdagen på lånad tid då resten av familjen skrek och ville hem. Barnen har tyvärr fått feber och får nu stanna hemma tills de blivit friska. Just nu är johan ute och firar sin födelsedag i skogen och jag får vila och egentid i solen då de små sjuklingarna sover.


Här testar jag på ett snyggt typiskt fontan problem i le rocher Canon, chasseur de prises. Känns hårt men helt klart värt att komma tillbaks till.